Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Vrijgezellenfeest ideeen

Zijn jullie opzoek naar vrijgezellenfeest ideeën? Dan ben je bij The Party Express aan het goede adres! Een vrijgezellenfeest activiteit verzinnen is één ding, maar een origineel idee is andere koek. Laat ons helpen en til het feest naar een nieuw niveau met een volledig uitgeruste partybus!

Partybus huren vrijgezellenfeest

Onze partybussen zijn van alle gemakken voorzien. Koelkasten met drank, verlichting, speakers en zelfs een DJ set behoren tot de standaard uitrusting. Geen zin om zelf met drank te slepen? Wordt geregeld! Onze partybus vrijgezellenfeest zorgt ervoor dat iedereen die meegaat de rit van hun leven beleeft. Vanaf het moment dat de vrijgezel wordt opgehaald barst het feest los.

Knal de muziek aan, neem een drankje uit de koelkast en bereidt de vrijgezel voor op de rest van de dag. Dit wordt ongetwijfeld een speciale voor iedereen die meegaat dus die moet ook goed worden afgetrapt! Bij The Party Express beginnen we, zoals de naam het al zegt, het feest onderweg al en dat is in onze partybussen niet anders.

Een feestbus huren zorgt ervoor dat de sfeer er meteen goed in zit. Met muziek, drankjes en genoeg ruimte om een dansje te wagen gaan jullie onderweg naar een locatie die jullie zelf bepalen. Uiteraard kunnen we het hele gezelschap ook weer ophalen om door te gaan naar de volgende bestemming. Zo hoeft het feest geen moment te stoppen!

Bekijk onze partybussen
Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe een aanvraag!

Grote partybus huren

Jullie kunnen bij ons een grote bus huren, want door de manier waarop deze is ingericht kunnen er tot 50 personen mee. Met zowel zit- als staanplaatsen kan iedereen lekker doen waar ze zelf zin in hebben en de gezelligste vrijgezellenfeest verrassing ooit neerzetten! Reken maar dat dit er een voor in de boeken wordt.

Bekijk onze partybussen
Partybus huren Vrijgezellenfeest

Een partybus huren is zo gedaan. De bus huren voor een dag is mogelijk, maar ook een bus huren per uur met een minimum van 3 behoort tot de opties. Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden! Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug en beantwoorden wij ook die brandende vraag ‘hoeveel kost een partybus’. Dit is namelijk afhankelijk van onder andere de locatie, tijd en afstand.

Bekijk onze partybussen
Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht