Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Vervoer Karnaval Festival Nodig?

Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale partner als je vervoer karnaval festival nodig hebt! We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en brengen je weer netjes thuis! Het feest begint al in de bus, we zijn niet voor niks jouw ideale party bus vervoer! 

The Party Express, gezelligheid in de partybus!

De pre-party van de pre-party: dat is het vervoer met The Party Express. De begeleiders gooien er meteen de goede stemming in en gaan zelf ook naar het evenement van bestemming. Met de juiste muziek is de partybus een uitbreiding voor je festivalervaring.

Het is toegestaan om je eigen drank mee te nemen. De begeleiders hebben ook altijd iets bij dus daar kun je ook wat halen. Afval scheiden hoeft niet, maar houdt het wel opgeruimd zodat zodat ook de chauffeur blij blijft.

De bussen en chauffeurs die rijden komen van de beste touringcarbedrijven uit Brabant zodat jullie het beste vervoer krijgen. 

Vervoer Karnaval festival: Haltes & routes

We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan! De grootte van je groep maakt niet uit, er is altijd plek in onze partybus! 20 personen? Of ga maar met zijn tweetjes? Geen probleem, is er altijd een halte bij jou in de buurt met onze festival transfer service!

Je eigen partybus huren in Brabant?

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben altijd een passende oplossing! Zoek je vervoer voor Karanval Festival? Of wil je met de bus naar Qlimax, met de bus naar karnaval festival, met de bus naar Intents Festival, met de bus naar Defqon.1, met de de bus naar Rebirth of zoek je een busreis voor Harmony of Hardcore?

Zoek je vervoer voor mysteryland? Bij The Party Express ben je aan het juiste adres!

Partybus of touringcar

Het verschil met een partybus of touringcar is voor iedereen anders! Onze bussen zijn geen rijdende discotheek, maar wel degelijk een partybus! Wij verzorgen jouw partyvervoer en zorgen ervoor dat het gezellig is in de bus!

Wil jij met een feestbus vanuit Brabant naar een evenement? Of gewoon een feestbus huren in Brabant? Dan kan bij The Party Express! Touringcar, partybus of discobus huren? De prijs is bij ons altijd de beste en we hebben aanbod genoeg!

Partybus huren prijs?

Bekijk voor de prijzen van jouw favoriete festival deze pagina! 

Of neem voor party vervoer contact op via deze pagina!

Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht