Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Busvervoer sportteams

Zijn jullie teamuitje ideeën aan het opdoen? Dan is The Party Express waar je moet zijn! Met onze partybussen wordt je in stijl gebracht en opgehaald waardoor je het feest geen moment hoeft te onderbreken of uit te stellen. Dit is dus de perfecte toevoeging op alle andere team uitje ideeën die jullie willen organiseren! De sfeer blijft er de hele tijd lekker inzitten en ook het vervoer is meteen geregeld.

Platte kar huren

Een partybus is een prachtig alternatief voor de platte kar bij een kampioensfeest. Met alles aan boord van de bus is het niet nodig om zelf te sjouwen met geluidsinstallaties, drank, verlichting of zelfs een DJ set. Zo hoeven jullie alleen maar de winst te vieren en kunnen jullie meteen compleet los gaan. De derde helft is immers net zo belangrijk als de eerste twee.

De partybussen van The Party Express zijn ook perfect als gezellige spelersbus en brengen onwijs veel sfeer. Een spelersbus huren moet immers wel leuk zijn en zorgen voor een goed groepsgevoel voor en na de wedstrijd. Met partybussen als de onze zit dat wel goed!

Bekijk onze partybussen
Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe een aanvraag!

Voordelen van een partybus

Met een partybus heb je verschillende voordelen ten opzichte van ander of eigen vervoer. Ten eerste zitten jullie allemaal bij elkaar. Dat is natuurlijk véél gezelliger dan iedereen in losse auto’s. Daarnaast scheelt het een hoop regelwerk. Met een partybus is het een kwestie van instappen en wegrijden zonder zorgen. Ten derde kan iedereen lekker drinken, want onze chauffeur is de BOB.

Bekijk onze partybussen
Bus huren met chauffeur 50 personen

Met plek tot 50 personen kan het hele sportteam inclusief coaches en trouwe supporters mee. Er zijn 29 zitplaatsen voor degenen die nog even bij moeten komen van de wedstrijd en 21 staanplaatsen om alvast flink te feesten. Voor iedereen het perfecte vervoer dus!

Bekijk onze partybussen
Partbybus huren The Party Express

De partybus kosten verschillen per locatie, afstand en tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Wel kunnen we alvast garanderen dat we sowieso de goedkoopste (en gezelligste) zijn.

Bekijk onze partybussen
Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht