Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Busvervoer schoolreis

Waarom zou een schoolreisje altijd met een standaard schoolreis bus moeten? Een partybus is toch veel leuker! Of jullie nu vervoer naar een gala nodig hebben, met z’n allen naar een feest gaan of voor overdag een activiteit hebben georganiseerd en in stijl aan willen komen, de partybussen van The Party Express zijn meer dan klaar om jullie erheen te brengen!

Bus huren schoolreis

Maak jullie studenten- of schoolfeest compleet met een partybus. Deze rijdende kroeg is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat jullie zelf geen BOB hoeven te regelen. Onze chauffeur brengt jullie met liefde en plezier van A naar B en haalt jullie indien gewenst ook weer op. Een bus met chauffeur huren is tenslotte het meest praktisch voor iedereen.

Al vanaf het moment dat de bus voorrijdt barst het feest los. Muziek en feestverlichting aan, drankje erbij en feesten maar! Een bus schoolreisje was nog nooit zo leuk en dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor iedereen die meegaat.

Bekijk onze partybussen
Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe een aanvraag!

Bus huren 1 dag, bus huren halve dag of voor een paar uur

De partybussen zijn het hele jaar door beschikbaar en kunnen met een minimum van 3 uur gehuurd worden. Hierdoor zijn ze flexibel inzetbaar en altijd geschikt voor jullie plannen. Ophalen, wegbrengen of beide: we doen het met liefde en plezier. En over vertraging hoeven jullie je geen zorgen te maken. Het feest is namelijk in de bus te vinden dus gezellig is het sowieso!

Bekijk onze partybussen
Partybus huren The Party Express

Omdat de prijs afhankelijk is van de lengte van de rit, locatie, tijd, hoelang de bus nodig is en nog heel veel meer kunnen we op de vraag ‘wat kost een partybus’ niet direct een antwoord geven. Neem even contact met ons op voor meer informatie. Wie weet rijden wij dan binnenkort een van onze partybussen bij jou de straat in!

Bekijk onze partybussen
Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht