Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl
THE PARTY EXPRESS pendelbussen

Welkom op de website van Pendelbus.nl. Met een rijke ervaring in de evenementenbranch en 15 jaar in het leveren van regionaal busvervoer van en naar diverse evenementen, staan wij garant voor betrouwbare en professionele pendeldiensten voor Kleine en middelgrote evenementen.

Naast onze regionale vervoersdiensten van The Party Express bieden we onder de vlag van Pendelbus.nl een scala aan pendeldiensten aan, onder andere voor evenementen zoals Ploegendienst, Waailand en Elektrum Festival.

Wij begrijpen dat het opzetten van een efficiënte pendeldienst een uitdagende taak kan zijn. Onze missie is dan ook om de volledige organisatie uit handen te nemen en alle bijbehorende aspecten te regelen. Denk hierbij aan het inzetten van gemotiveerd personeel, het duidelijk markeren van routes op stations en routes voor de chauffeurs, het voorbereiden van instructies voor chauffeurs en het afstemmen met lokale overheden over de pendeldienst – en dit is nog maar een greep uit onze taken.

Wij zijn volledig zelfvoorzienend de organisatie heeft het immers tijdens de showdagen druk zat, wij zorgen voor de complete uitvoer van de pendeldienst en jullie dat bezoeker een geweldige dag heeft. Nieuwsgierig geworden? Vul vrijblijvend ons offerte formulier in en wie weet tot snel.

Team Pendelbus.nl

Offerte aanvragen
  Wat kan je verwachten van onze pendeldienst

  Speakers

  Bij The Party Express draait het allemaal om de ultieme feestervaring! Onze partybussen zijn uitgerust met top-of-the-line geluidssystemen, zodat je kunt genieten van kraakheldere beats die je dansend op de vloer houden. Laat de muziek je meenemen op een onvergetelijke rit vol feestvreugde!

  Lichtshow

  Aan boord van onze partybussen ervaar je een festivalachtige eindshow op wielen! Levendige LED-strips en glinsterende discoballen zorgen voor een betoverende ervaring. Laat het licht je verrassen en geniet van een onvergetelijke rit vol bruisende energie!

  Wel drinken, niet rijden!

  Stap aan boord en laat je dorst lessen met onze drie koelkasten vol ijskoude drankjes! Van verfrissende Cola Zero tot onbeperkt bier drinken, alles staat klaar op het moment dat je instapt. Geniet van de rit en laat het feest beginnen!

  Groepsuitje

  Beleef een onvergetelijk groepsuitje met vrienden, familie of collega's terwijl je door het land tourt! Stap aan boord en laat het feest beginnen! Onze partybussen zijn perfect voor festivals, vrijgezellenfeesten, zakelijke events, kampioenschappen en meer. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nooit zult vergeten!

  border black top
  Ervaringen
  01/07/2023 Ploegendienst Festival (Kairos Events)

  Pendelbus.nl doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Een betrouwbare partij met de bezoeker en klant voorop. Weten wat ze doen en ontzorgen. Sinds we werken met pendelbus.nl zit onze pendeldienst perfect op slot. Dat is wat je wil als organisator.

  Kairos Events (oa Ploegendienst, Trailerfest en Vieze Anita)

  19/08/2023 Waailand Outdoor
  13/05/2023 Fairytale Festival
  border black bottom

  Indruk van onze pendeldiensten!