Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl
THE PARTY EXPRESS pendelbussen

Welkom op de website van Pendelbus.nl. Met een rijke ervaring in de evenementenbranche en ruim 15 jaar in het leveren van regionaal busvervoer van en naar diverse evenementen, staan wij garant voor betrouwbare en professionele pendeldiensten voor kleine en middelgrote evenementen.

Naast onze regionale vervoersdiensten van The Party Express bieden we onder de vlag van Pendelbus.nl een scala aan pendeldiensten aan. Onder andere Ploegendienst, Waailand en Elektrum Festival gingen je al voor!

Het opzetten van een efficiënte pendeldienst is een uitdagende taak. Daarom nemen we de volledige organisatie uit jullie handen en regelen we alle bijbehorende aspecten. Denk hierbij aan het inzetten van gemotiveerd personeel, het duidelijk markeren van routes op stations en routes voor de chauffeurs, het voorbereiden van instructies voor chauffeurs en het afstemmen met lokale overheden over de pendeldienst – en dit is nog maar een greep uit onze taken.

Wij zijn volledig zelfvoorzienend. Jullie als organisatie hebben het tijdens de showdagen immers al druk genoeg. De complete uitvoer van de pendeldienst wordt door ons geregeld. Zo kunnen jullie focussen op het neerzetten van een geweldige dag voor de bezoekers!

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan en wie weet tot snel!

Team Pendelbus.nl

vrijblijvende informatie aanvragen

  Persoonlijke gegevens

  Evenementen gegevens


  NeeJa

  Dag 1 evenement

  Dag 2 evenement

  Adres gegevens

  Vragen


  NeeJa


  NeeJa

  Wat je kan verwachten van onze pendeldienst.

  Indienen informatieverzoek

  Dien een vrijblijvend informatieverzoek in door het bovenstaande formulier in te vullen op onze website. Probeer in dit formulier zo uitgebreid mogelijk te zijn, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en de juiste gesprekspunten hebben voor ons eerste contact.

  Introductiegesprek

  Na het invullen van ons vrijblijvende informatieverzoek, zullen we contact met jullie opnemen voor een introductiegesprek. Dit kan online plaatsvinden, maar we komen ook graag persoonlijk langs.

  Advies op maat

  Tijdens dit gesprek bespreken we jullie specifieke wensen. We voorzien jullie van op maat gemaakt advies om ervoor te zorgen dat de pendeldienst naadloos aansluit op jullie behoeften.

  Capaciteitberekening

  We verwerken jullie wensen in een capaciteitsberekening. Deze berekening kan ook gebruikt worden voor eventuele vergunningsaanvragen bij de lokale autoriteiten.

  Offerte op maat

  Wanneer de capaciteitsberekening is goedgekeurd, stellen we een gedetailleerde offerte op die we met jullie bespreken. Hierbij geven we volledige uitleg en zorgen we voor transparantie in onze dienstverlening.

  Finetuning

  Een tot twee weken voor de geplande datum zetten we de laatste puntjes op de i. We gaan alles wat we eerder besproken hebben nogmaals door en zorgen ervoor dat alles aan beide zijden volledig geregeld is.

  Uitvoering en coördinatie

  Op de dag van jullie evenement nemen wij de coördinatie op ons en zorgen we voor een vlekkeloze pendeldienst, ondersteund door ons deskundig personeel en coördinatoren.

  Toezicht op vervoer

  Tijdens de pendeldienst zorgen wij voor actieve controle om ervoor te zorgen dat het vervoer volgens plan verloopt, met de juiste routes. We grijpen direct in waar nodig om aanpassingen te maken.

  Afronding en evaluatie

  Na afloop van de pendeldienst stellen we vervoersstatistieken op en handelen we financiële zaken af. We evalueren het proces en identificeren eventuele verbeterpunten voor toekomstige pendeldiensten. Als alles naar wens is verlopen, kijken we uit naar vervolg samenwerkingen.

  border black top
  Ervaringen
  01/07/2023 Kairos Events (Ploegendienst)

  Pendelbus.nl doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Een betrouwbare partij met de bezoeker en klant voorop. Weten wat ze doen en ontzorgen. Sinds we werken met pendelbus.nl zit onze pendeldienst perfect op slot. Dat is wat je wil als organisator.

  Kairos Events (oa Ploegendienst, Trailerfest en Vieze Anita)

  01/07/2023 VWM Groep

  De mensen van Pendelbus.nl zijn echte pro's. Je merkt aan alles dat ze dit al tig jaar doen en precies weten wat er moet gebeuren. Als organisator van een event is een samenwerking met deze partij precies wat je wilt: ze houden hun hoofd koel als het wat drukker wordt en ze blijven zorgen voor een goede doorstroming. Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten en het is elke keer super.

  border black bottom

  Indruk van onze pendeldiensten!