Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Veelgestelde vragen

Vragen of onduidelijkheden? Via deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen, wellicht staat je vraag ertussen!
Veelgestelde vragen partybus

Absoluut! Wij hebben momenteel twee geweldige partybussen in ons assortiment.

Je kunt al een partybus bij ons huren voor 1 tot maar liefst 50 personen. Hoe meer mensen er meegaan, des te aantrekkelijker wordt de prijs per persoon. Vanaf 25 personen wordt het al voordelig om de kosten te delen.

Onze partybussen bieden plaats aan 50 personen. Ze hebben 29 zitplaatsen en 21 staanplaatsen.

De minimale afname is bij ons 3 uur.

Zeker! Onze bussen zijn technisch zo ingericht dat staand vervoer mogelijk is.

Helaas is het niet mogelijk om een partybus zonder chauffeur bij ons te huren. Dit heeft te maken met verzekeringstechnische redenen.

De prijs van het huren van een partybus hangt af van verschillende factoren, waardoor standaardprijzen lastig zijn. Elke rit is uniek en daarom maken we voor elke aanvraag een specifieke offerte. Denk hierbij aan de of het dag, avond of nacht is, het weekend of een doordeweekse dag, aansluitend of gebroken vervoer, aan- en afrijdtijden, werktijd van de chauffeur, drankpakketten, en meer.

Naast het verhuren van de partybus rijden wij ook andere diensten met onze partybussen, denk hierbij aan pendeldiensten. Soms kan het zo zijn dat de partybussen op jullie gewenste datums al verhuurd zijn.

Zeker niet! Onze partybussen zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende gelegenheden, zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften, rondritten, privé- of zakelijke evenementen, kampioenschappen of huldigingen, uitgaansavonden, borrels, verhaardagen, jubilea of boerenovertrekken.

Ja, we komen ook in België! Houd er wel rekening mee dat de regelgeving in België verschilt van die in Nederland. In België moeten alle passagiers zitten, waardoor het maximum aantal passagiers in dat geval 29 is.

Nee, bij ons is het niet mogelijk om de bus te huren zonder dranken. We bieden een ruim assortiment A-merk dranken aan in onze bussen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten of informeer naar de mogelijkheden om zelf een pakket samen te stellen.

Bier en fris kost €2,50 per blikje, mixdranken kosten €4,00 per blikje. Op onze website vind je diverse samengestelde pakketten. Bovendien zijn er in onze partybussen koelkasten aanwezig om je drankjes lekker koud te houden.

Bij ons is het niet mogelijk om het statiegeld in te leveren.

Standaard hebben onze partybussen geen tapinstallatie, maar deze kunnen we wel voor je plaatsen. Kies voor afkoop tijdens het samenstellen van jullie drank pakket.

Iemand van jullie groep kan via Bluetooth verbinding maken met ons geluidssysteem. Op die manier kunnen jullie genieten van jullie favoriete muziek van Spotify, Soundcloud of YoutTube.

Onze partybussen hebben standaard geen draaitafel aan boord. Maar als extra optie kun je deze bijboeken. De kosten hiervoor zijn €150,00 inclusief BTW, exclusief een borg van €500,00

Nee, roken en vapen niet toegestaan in onze partybussen, omdat dit bij wet verboden is in gesloten ruimtes.

Ja, we bieden de mogelijkheid om iemand in een rolstoel te vervoeren. Onze bus is uitgerust met een oprijplank en een speciale rolstoelplaats.

Nee, onze partybussen zijn voormalige OV-bussen en daarom zijn er geen gordels aanwezig.

Heb je nog vragen?
Mail, bel of app ons!