Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Bekijk welke bussen beschikbaar zijn!

THE PARTY EXPRESS Partybussen

The Party Express: 15 Jaar Feestelijk Vervoer!

Sinds 2008 biedt The Party Express vervoer naar festivals en evenementen vanuit de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Tilburg. Al vele generaties zijn met ons meegereisd naar talloze evenementen in binnen en buitenland.

Ooit begonnen als Oosterhout Events, dragen we al jaren trots de naam The Party Express. In 2022 werden we overgenomen door Van Der Wou Tours uit Dongen, gespecialiseerd in touringcarvervoer.

In juli 2023 vieren we 15 jaar feest. Dat markeerde de lancering van onze eigen partybussen, die nu volop draaien voor festivals en uitjes.

Onze partybussen zijn beschikbaar voor groepen die ze volledig bij ons afhuren, en dienen soms als pendeldienst bij evenementen als Intents Festival, Ploegendienst, Waailand Outdoor/Feestival. Bedankt voor jullie jarenlange vertrouwen. Graag tot in een van onze feestelijke partybussen!

Met feestelijke groeten,

Team The Party Express

Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe je aanvraag!

Wat kan je verwachten bij het huren van onze partybus?

Speakers

Bij The Party Express Draait het allemaal om de ultieme feestervaring! Onze partybussen zijn uitgerust met top-of-the-line geluidssystemen, zodat je kunt genieten van kraakheldere beats die je dansend op de vloer houden. Laat de muziek je meenemen op een onvergetelijke rit vol feestvreugde!

Lichtshow

Aan boord van onze partybussen ervaar je een festivalachtige eindshow op wielen! Levendige LED-strips en glinsterende discoballen zorgen voor een betoverende ervaring. Laat het licht je verassen en geniet van een onvergetelijke rit vol bruisende energie!

Wel Drinken, niet rijden!

Stap aan boord en laat je dorst lessen met onze drie koelkasten vol met ijskoude drankjes! Van verfrissende Cola Zero tot onbeperkt bier drinken, alles staat klaar op het moment dat je instapt. Geniet van de rit en laat het feest beginnen!

Groepsuitje

Beleef een onvergetelijk groepsuitje met vrienden, familie of collega's terwijl je door het land tourt! Stap aan boord en laat het feest beginnen! Onze partybussen zijn uitstekend geschikt voor festivals, vrijgezellenfeesten, zakelijke events, kampioenschappen en meer! Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je nooit zult vergeten!

border black top
Reviews
03/03/2023 FeestDJRuud Dit is een heerlijk partybusje voor jou en je vrienden. Maar ook mijn familie zou ik hierin durven te uitnodigen. Alles is tiptop afgewerkt en er is zelfs prima ruimte om als DJ een flinke rave te bouwen. En natuurlijk koude pils! Wat wil je nog meer? Behalve nog een extra rondje over de A2. FeestDJRuud
27/04/2023 B. Jansens (Dongen) Leuke bus trip gehad met deze partybus richting Supersized Kingsday Festival. Bus was gloednieuw en voorzien van goed geluid en koude drankjes. Voor herhaling vatbaar!
border black bottom

Sfeerimpressie van onze partybussen!