Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Partybus voordelen

Wil jij weten wat de voordelen van een partybus ten opzichte van bijvoorbeeld het OV of een reguliere touringcar zijn? Of moet je anderen overtuigen waarom een partybus hét ideale vervoer is? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De voordelen van een partybus van The Party Express op een rijtje:
 • Ten eerste wordt de partybus bestuurd door een chauffeur. Hierdoor kan iedereen drinken en hoef je je ook geen zorgen te maken over de route of overstappen.
 • Zelfs files worden leuk. Het feest vindt tenslotte plaats in de bus. Hierdoor zou je bijna in de file willen staan!
 • Het is leuker dan een touringbus huren omdat je in een partybus mag gaan en staan waar je wil. Zo kan je met iedereen praten en niet met alleen degene die naast, voor of achter je zit.
 • Het unieke vervoersmiddel is niet alleen praktisch, maar ook erg gezellig. Vanaf het moment dat je instapt barst het feest los en zit de sfeer er goed in.
 • Doordat er tot 50 personen meekunnen hoeft niemand achter te blijven. Moet je een nog grotere groep vervoeren? Geen zorgen, we kunnen ook met twee van deze toppers komen! Ook als je een partybus 20 personen nodig hebt zijn die van ons uitermate geschikt.
Bekijk onze partybussen
Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe een aanvraag!

Een feestbus huren doe je bij The Party Express

Met jaren ervaring in het verzorgen van vervoer van en naar festivals en evenementen weten we precies wat jullie feestje nodig heeft. We denken maar al te graag mee om er een top dag van te maken en kijken er nu al naar uit om iedereen in onze partybus(sen) te verwelkomen!

Natuurlijk zijn de bussen voor nog veel meer gelegenheden inzetbaar. Vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenweekenden: je kan het zo gek niet bedenken!

Bekijk onze partybussen
Partybus huren The Party Express

Doordat de prijs afhankelijk is van factoren als locatie, tijdstip en groepsgrootte kunnen we niet direct een prijs presenteren. Eén ding weten we wel zeker: we zijn sowieso de goedkoopste!

Bekijk onze partybussen
Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


  Vragen?

  Stuur een appje!

  06-18725605 Verstuur bericht