Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Partybus huren? Prijs nodig?

Partybus huren prijs nodig? Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale plek om een partybus te huren in Brabant van en naar festivals. We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en brengen je weer netjes thuis! Het feest begint al in de bus, we zijn niet voor niks jouw ideale partybus vervoer of festival transfer!

The Party Express, gezelligheid in de partybus in Brabant!

“We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan! De

Vanaf het moment van vertrek de feestsfeer: dat heb je alleen bij The Party Express! Zelfs wachten in de file is nog leuk bij ons. De begeleiders die meereizen gaan zelf ook naar het evenement en geloof ons maar, die weten wel hoe je het feest op gang brengt.

Natuurlijk mag je je eigen drank meenemen in de partybus. Daarnaast is het ook mogelijk om iets te halen bij onze begeleiders. Zolang je de bus maar opgeruimd houdt, want anders wordt de chauf boos. Die zijn overigens altijd afkomstig van de beste touringcarbedrijven in Brabant dus met hen en de bussen zit het wel goed!

Haltes & routes

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben altijd een We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan! De grootte van je groep maakt niet uit, er is altijd plek in onze partybussen! 20 personen? Of ga je maar met zijn tweetjes? Geen probleem, is er altijd een halte bij jou in de buurt!

Je eigen partybus huren in Brabant?

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben altijd een passende oplossing! Met de bus naar Qlimax, met de bus naar Karnaval Festival, met de bus naar WiSH Outdoor, met de bus naar Paaspop of met de de bus naar Tomorrowland? Bij The Party Express ben je aan het juiste adres!

Partybus of touringcar

Het verschil met een partybus of touringcar is voor iedereen anders! Onze bussen zijn geen rijdende discotheek, maar wel degelijk een partybus! Wij verzorgen jouw partyvervoer en zorgen ervoor dat het gezellig is in de bus!

Wil jij met een feestbus vanuit Brabant naar een evenement? Of gewoon een feestbus huren in Brabant? Dat kan bij The Party Express! Touringcar, partybus of discobus huren? De prijs is bij ons altijd de beste en we hebben aanbod genoeg! Wil je een discobus huren en prijs informatie? Neem dan contact met ons op!

Partybus huren prijs?

Bekijk voor de prijzen van jouw favoriete festival deze pagina! 

Of neem voor party vervoer contact op via deze pagina!

Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht