Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Partybus huren in brabant? The party Express bellen!

Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale plek om een partybus te huren in Brabant van en naar festivals. We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en brengen je weer netjes thuis! Het feest begint al in de bus, we zijn niet voor niks jouw ideale party bus vervoer! 

The Party Express, gezelligheid in de partybus!

De service en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij ons, met begeleiders die zelf ook naar het evenement gaan is het vanaf het moment dat je de bus instapt al feest! Muziek op in de bus, gezellige chauffeurs en alleen maar feestgangers om je heen!

Je mag je eigen drank meenemen of je haalt wat bij onze begeleiders, moet jij weten! Ruim je wel je blikjes en flesjes op? Dan blijft de chauffeur ook blij! 

We werken samen met de beste touringcarbedrijven van Brabant, dus aan de bussen en chauffeurs ligt het niet! 

Haltes & routes

“We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan! De grootte van je groep maakt niet uit, er is altijd plek in onze partybus! 20 personen? Of ga je maar met z’n tweetjes? Geen probleem, er is altijd een halte bij jou in de buurt met onze festival transfer service!

Je eigen partybus huren in brabant?

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben altijd een passende oplossing! Met de bus naar Qlimax, met de bus naar Karnaval Festival, met de bus naar WiSH Outdoor, met de bus naar Paaspop of met de de bus naar Tomorrowland? Bij The Party Express ben je aan het juiste adres!

Partybus of touringcar

Het verschil met een partybus of touringcar is voor iedereen anders! Onze bussen zijn geen rijdende discotheek, maar wel degelijk een partybus! Wij verzorgen jouw partyvervoer en zorgen ervoor dat het gezellig is in de bus!

Wil jij met een feestbus vanuit Brabant naar een evenement? Of gewoon een feestbus huren in Brabant? Dat kan bij The Party Express! Touringcar, partybus of discobus huren? De prijs is bij ons altijd de beste en we hebben aanbod genoeg!

Kosten partybus huren

Bekijk voor de prijzen van jouw favoriete festival deze pagina! 

Of neem voor party vervoer contact op via deze pagina!

Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht