Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Met de bus naar Snollebollekes!

Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale partner als je vervoer karnaval festival nodig hebt! We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en

Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale plek om een partybus te huren in Brabant van en naar festivals. We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en brengen je weer netjes thuis! Het feest begint al  in de bus, we zijn niet voor niks jouw ideale party bus vervoer! 

Stap in de bus: Snollebollekes, we komen eraan!

The Party Express, gezelligheid in de partybus!

Of we nou naar links of rechts moeten: onze buschauffeur weet de gezelligste route naar het Gelre Dome! De begeleiders in de bus gaan ook mee en die brengen er samen met jullie al een goede stemming in tijdens de rit.

Je mag uiteraard je eigen drank meenemen in de bus. Het is wel de bedoeling dat je het opgeruimd en netjes houdt. De begeleiding heeft ook drinken mee dus daar kun je ook wat halen.

Net als de chauffeur is ook de bus zelf afkomstig van de beste touringcarbedrijven uit Brabant zodat jij veilig op je bestemming komt!

De Bus naar Snollebollekes: Haltes & routes

We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan! De grootte van je groep maakt niet uit, er is altijd plek in onze bus naar Snollebollekes! 20 personen? Of ga maar met zijn tweetjes? Geen probleem, is er altijd een halte bij jou in de buurt met onze festival transfer service!

Je eigen bus huren in brabant voor vervoer naar Snollebollekes?

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben altijd een passende oplossing! Zoek je een bus naar Snollebollekes in concert? Of wil je met de bus naar Total loss festival? Met de bus naar Vrienden van Amstel Live? Met de bus naar Heel Holland Zingt Hazes? Bij The Party Express ben je aan het juiste adres!

Partybus of touringcar

Partybus of touringcar

Het verschil met een partybus of touringcar is voor iedereen anders! Onze bussen zijn geen rijdende discotheek, maar wel degelijk een partybus! Wij verzorgen jouw partyvervoer en zorgen ervoor dat het gezellig is in de bus!

Wil jij met een feestbus vanuit Brabant naar een evenement? Of gewoon een feestbus huren in Brabant? Dan kan bij The Party Express! Touringcar, partybus of discobus huren? De prijs is bij ons altijd de beste en we hebben aanbod genoeg!

Partybus huren prijs?

Bekijk voor de prijzen van jouw favoriete festival deze pagina! 

Of neem voor party vervoer contact op via deze pagina!

Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht