Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Veelgestelde vragen

Vragen of onduidelijkheden? Via deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen, wellicht staat je vraag ertussen!
Boekingen

Nee, in verband met privacy word de passagierslijst niet gedeeld.

Absoluut! Maar deze worden niet ingezet bij de verkoop van losse tickets en zijn alleen te huren voor grote groepen tot 50 personen. Bekijk hier onze partybussen.

Zo kunnen we gemakkelijk contact met je opnemen bij vragen en belangrijke informatie delen. Daarnaast worden ook de tickets verzonden naar de hoofdboeker.

Zolang er nog beschikbare zitplaatsen in de bus zijn, kun je blijven boeken.

Jazeker! Neem contact met onze klantenservice op en we helpen je graag verder. Zorg ervoor dat je de voor- en achternaam, het telefoonnummer en het e-mailadres van de nieuwe hoofdboeker bij de hand hebt.

Tickets

In de meeste gevallen omvat de prijs de heen- en terugreis. Er zijn uitzonderingen waar het alleen heen of terug betreft, maar dit is dan duidelijk aangegeven.

Soms is dit mogelijk. Neem even contact met onze klantenservice op, zodat we de opties kunnen bekijken.

Met een combiticket krijg je toegang tot zowel de busreis als het geweldige festival of evenement.

Ja, je ontvangt je bus ticket als PDF bestand van onze ticketprovider paylogic.

Je ontvangt je entreeticket(s) in de week voorafgaand aan het festival of evenement. Alle tickets worden gemaild naar de hoofdboeker. Dit kan zijn in de vorm van een PDF bestand of vouchercode.

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden van de tickets.

Ja, neem contact op met onze klantenservice en we kunnen het ticket overzetten op naam van de nieuwe passagier. Zorg ervoor dat je de voor- en achternaam, het telefoonnummer en het e-mailadres van de nieuwe passagier bij de hand hebt.

We hanteren dezelfde minimumleeftijd van het festival of evenement waar de reis naar toe gaat.

Busreis

Helaas zijn er soms onverwachte omstandigheden onderweg die de aankomsttijd kunnen beïnvloeden.

Als je opstapplaats binnen ons verzorgingsgebied (regio Bergen op Zoom, Breda en Tilburg) valt, kun je bij minimaal 10 passagiers een aanvraag indienen voor een opstapplaats.

We doen er alles aan om de busreis te laten doorgaan. Als er te weinig aanmeldingen zijn proberen we kleiner vervoer te regelen of aansluiting te vinden bij een partner, zodat je toch naar het festival of evenement kan gaan.

In dat geval krijg je het geld voor het busticket en de servicekosten teruggestort van ons. Als je een combiticket hebt gekocht, ontvang je nog steeds het entreeticket voor het festival of evenement en krijg je hel geld voor het busticket terug.

Als je onder dezelfde hoofdboeker en vanaf dezelfde opstap locatie boekt, zitten jullie gegarandeerd in dezelfde bus. Bij aparte boekingen of verschillende opstaplocaties kunnen we dit helaas niet garanderen.
Wel kun je een verzoek indienen bij onze klantenservice om bij elkaar geplaatst te worden.

We kunnen dit niet garanderen. Als de bus op het festival blijft staan zullen we dit duidelijk communiceren in de laatste informatie die je van ons in de week voor voor het festival of evenement ontvangt.

Onze tickets zijn altijd retourtickets, je betaald dus altijd een retourprijs. Mocht je alleen de heen- of terugreis mee willen geef dit dan even aan ons door, zodat we niet onnodig staan te wachten bij de opstaphaltes.

Dit is afhankelijk van of onze bussen op het festival terrein blijven. We zullen je op de hoogte stellen in de laatste informatie of dit mogelijk is.

Zeker! Je mag eten en drinken meenemen, maar zorg ervoor dat het verpakt is in blik of plastic. Glaswerk is namelijk niet toegestaan.

Ja, je kunt bier, fris of mixdranken kopen en betalen met pin, creditcard of contant geld.

In de meeste bussen is er een toilet aanwezig voor jouw comfort.

Zeker weten! Je kunt je eigen muziek afspelen in de bus via Bluetoothadapter of Bluetooth Box.

We maken gebruik van comfortabele touringcars. Dus geen partybussen!

De exacte route en vertrektijden word bekendgemaakt in de week voorafgaand aan het festival of evenement.

Zodra de vertrektijden zijn vastgesteld in de week voorafgaand aan het festival of evenement zijn deze definitief en zullen op de website te vinden zijn in het desbetreffende evenement.

Nee, roken, vapen en het gebruik van lachgas is verboden in onze bussen.

Zorg ervoor dat je altijd 15 minuten voor vertrek aanwezig bent op de opstap locatie. Helaas kunnen we niet wachten als je te laat bent vanwege onze strakke planning van routes en aankomsttijden.

De bus vertrekt doorgaans ongeveer één uur na het einde van het festival of evenement.

Staat je vraag er niet bij?
Mail, bel of app ons!