Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus Logo Pendelbus.nl

Event Travel of The Party Express

Partybus huren? Met jarenlange ervaring met partyreizen is The Party Express jouw ideale plek om een partybus te huren! In tegenstelling tot Event Travel focust The Party Express zich vooral op het zuiden. We rijden gelukkig wel naar festivals door het hele land! Daardoor staan we dicht bij onze klanten en hebben we een service die niet te evenaren valt. Zelfs niet door Event Travel. We halen je op in je woonplaats, verzorgen de retourrit naar het festival of evenement en brengen je weer netjes thuis! Het feest begint al in de bus: we zijn niet voor niks jouw ideale partybus vervoer of festival transfer!

The Party Express of Event Travel? Kies voor onze gezelligheid in de partybus uit Brabant!

“We werken zorgvuldig de route uit met zo min mogelijk haltes zodat je zo snel mogelijk op je locatie bent! We hebben standaard haltes in de aanbieding, maar maken met liefde custom haltes voor je aan door heel Brabant!”

Vanaf het moment van vertrek de feestsfeer: dat heb je alleen bij The Party Express! Zelfs wachten in de file is nog leuk bij ons. De begeleiders die meereizen gaan zelf ook naar het evenement en geloof ons maar, die weten wel hoe je het feest op gang brengt.

Natuurlijk mag je je eigen drank meenemen in de partybus. Daarnaast is het ook mogelijk om iets te halen bij onze begeleiders. Zolang je de bus maar opgeruimd houdt, want anders wordt de chauf boos. Die zijn overigens altijd afkomstig van de beste touringcarbedrijven in Brabant dus met hen en de bussen zit het wel goed!

Haltes & routes

Wil je een bus huren voor 20 personen? Of iets meer of minder? Geen probleem, wij hebben er altijd een. Net als bij Event Travel maakt de grootte van je groep niet uit. Er is altijd plek in onze partybussen! 20 personen? En er is altijd een halte bij jou in de buurt! Dat is voordeel van een lokale aanbieder in plaats van een landelijke als Eventtravel!

Je eigen partybus huren in of buiten Brabant?

Met de bus naar Qlimax, met de bus naar Karnaval Festival, met de bus naar WiSH Outdoor, met de bus naar Paaspop of met de de bus naar Tomorrowland? Bij The Party Express ben je aan het juiste adres! Voorheen ging Event Travel het hele land door, maar ook wij treden regelmatig buiten de grenzen van Brabant om naar verschillende festivals te rijden! De meeste haltes liggen echter wel in het zuiden van het land.

Partybus of touringcar

Het verschil met een partybus of touringcar is voor iedereen anders! Onze bussen zijn geen rijdende discotheek, maar wel degelijk een partybus! Wij verzorgen jouw partyvervoer en zorgen ervoor dat het gezellig is in de bus! Ben je de gezelligheid van Event Travel gewend, maar zoek je een alternatief? Rijd dan een keer mee met The Party Express! Dan wil je nooit meer een andere vervoerder!

Wil jij met een feestbus vanuit Brabant naar een evenement? Of gewoon een feestbus huren in Brabant? Dat kan bij The Party Express! Touringcar, partybus of discobus huren? De prijs is bij ons altijd de beste en we hebben net als Event Travel aanbod genoeg! Wil je een discobus huren en prijs informatie? Neem dan contact met ons op!

Partybus huren prijs?

Bekijk voor de prijzen van jouw favoriete festival deze pagina! 

Of neem voor party vervoer contact op via deze pagina!

Meer informatie?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


    Vragen?

    Stuur een appje!

    06-18725605 Verstuur bericht