Logo The Party Express Logo Techno Transfer Logo Samen met de Bus

Bekijk welke bussen beschikbaar zijn!

NIEUW IN DE VERHUUR: THE PARTY EXPRESS PARTYBUSSEN

We hebben 2 volledig ingerichte partybussen te huur, vol met licht, geluid, koelkasten en ruimte tot wel 50 personen! De bus is compleet bestickert en alle ramen + de drie deuren zijn voorzien van one-way-vision stickers. Hierdoor kijk je wel naar buiten, maar zie je vanuit buiten niks!

Een partybus zonder eigen muziek slaat natuurlijk nergens op, dus in onze bus zit standaard de mogelijkheid om muziek af te spelen via bluetooth. Dit is uit te breiden met een DJ set van Pioneer, inclusief monitor & microfoons!

De bussen zijn in te zetten als partybus voor groepen of voor pendelvervoer. Zelf meegenomen consumpties zijn niet toegestaan, maar uiteraard verzorgen wij complete drankpakketten. Volledig naar wens en compleet gekoeld! Vanaf 3 blikjes per persoon tot onbeperkte afnamen, alles is mogelijk!

Onze partybussen

Kies je Partybus, check de beschikbaarheid en doe een aanvraag!

Wat kan je verwachten bij het huren van onze partybus?

Dikke speakers

Perfect afgesteld, ruim voldoende watt om je van je sokken te blazen en kraakhelder! We hebben de lat hoog liggen bij The Party Express, zeker als het op speakers aan komt!

Complete lichtshow

Beeld je een eindshow van een festival in, maar dan in onze partybussen! Aan lichteffecten geen gebrek! Iedere bus is uitgerust met ledstrips, discoballen, blacklights & lasers!

Wel drinken, niet rijden!

Drie koelkasten vol met ijskoude drankjes staan al klaar op het moment dat je instapt, van een heerlijke Cola Zero tot onbeperkt bier drinken. Het kan allemaal!

Perfecte groepsuitje

Met je vrienden, familie of collega's door het land touren in een discotheek op wielen! Dat is 100% een ervaring om nooit te vergeten, dus waar wacht je nog op?

border black top
Reviews
03/03/2023 FeestDJRuud Dit is een heerlijk partybusje voor jou en je vrienden. Maar ook mijn familie zou ik hierin durven te uitnodigen. Alles is tiptop afgewerkt en er is zelfs prima ruimte om als DJ een flinke rave te bouwen. En natuurlijk koude pils! Wat wil je nog meer? Behalve nog een extra rondje over de A2. FeestDJRuud
27/04/2023 B. Jansens (Dongen) Leuke bus trip gehad met deze partybus richting Supersized Kingsday Festival. Bus was gloednieuw en voorzien van goed geluid en koude drankjes. Voor herhaling vatbaar!
border black bottom

Kijkje in onze bussen